Din vej til Hermes

Hermes Schleifmittel GmbH, med base i Hamborg, er en af verdens førende producenter af flexsible og bundne slibemidler. Vi beskæftiger omkring 1.200 mennesker på 19 lokationer på fire kontinenter. Hermes hovedkvarter er også beliggende i Hamborg og har produktionsgrundlag i Europa, Nordamerika og Asien.

Vores premiumprodukter og tjenester er de værktøjer, vi bruger til at designe overflader med høj værdi for kunderne. På baggrund af erfaringer fra mere end 90 års forretning og inkorporering af feedback fra vores kunder udvikler Hermes løbende nye slibeløsniger der sikrer vores position som en stor markedsaktør.

Da vores afholdte medarbejder gennem 26 år går på pension, søger vi hans efterfølger med tiltrædelse fra den 1. Januar 2020

Salgschef
Hermes Slipverktyg AB - Sverige
(flexsible & bundne slibemidler)
for Danmark(m/f/d)

Arbejdsopgaver:

 • At sikre det eksisterende salg til vores kunder inden for industri og handel samt udvikle dem permanent og positivt i overensstemmelse med målene for den årlige salgsplanlægning og budgetspecifikation.
 • Arbejde meget selvstændigt med høj rejseaktivitet og store frihedsgrader samt yde aktiv støtte og kompetent rådgivning til eksisterende og kommende kunder i hele Danmark
 • Udvidelse af den eksisterende kundebase gennem opsøgende salg til potentielle kunder i den industrielle og kommercielle sektor.
 • Udførelse af konkurrence- og markedsanalyser.
 • Prisforhandling med kunder.
 • Problemløsning og optimering af slibeprocesser evt. i samarbejde med relevante interne teknikere samt regelmæssig tilstedeværelse på industrimesser.
 • Styring og bearbejdning af CRM-projekter.
 • Tilrettelæggelse af homeoffice aktiviteter samt regelmæssige rejseaktiviteter med besøg på hovedkontoret i Hamborg

Faglige kvalifikationer:

 • Kommerciel uddannelse / afsluttet studium og et højt fagligt teknisk niveau.
 • Flere års erfaring med salg af produkter til den industrielle / kommercielle sektor.
 • Tale og skrive flydende dansk og engelsk. (også gerne tysk).
 • Gode kendskaber til CRM og MS Office samt evt. SAP.

Bopæl eller villighed til at bosætte sig i region Midtjylland er en fordel.
Løn og ansættelsesvilkår: Efter nærmere aftale.

Vores samarbejde hos Hermes er kendetegnet ved en meget god arbejdsatmosfære, et tillidsfuldt samarbejde og korte beslutningsprocesser.

Ansøgning (På Engelsk, Tysk eller Svensk):

Send din ansøgning i et PDF-dokument udelukkende på mail til Sven Jarckow, Managing Director, mail: S.Jarckow[at]hermes-slipverktyg.com – senest d. 30.09.2019, angiv din tidligst mulige startdato og din lønforventning. For yderligere informationer, kontakt venligst Sven Jarckow på telefon: +46 (0) 70 602 0004  (taler engelsk – tysk og svensk)
For mere information om firmaet: www.hermes-schleifwerkzeuge.com

Interesseret? Vi ser frem til at modtage din komplette ansøgning.
.

Hermes-Schleifwerkzeuge.com benutzt Cookies, um seinen Kunden das beste Webseiten-Erlebnis zu ermöglichen. Weiterführende Informationen erhalten Sie in der Datenschutzerklärung